All-round trailer monteur

Werkzaamheden:
Als monteur zorg je samen met je collega’s onder andere voor het onderhoud, reparaties en keuringen van trucks, trailers en bedrijfswagens. Als universele garage verrichten wij werkzaamheden aan opleggers/aanhangwagens, maar ook diverse merken trucks: Scania, DAF, Volvo, Mercedes, MAN, Iveco, etc.

Als monteur bij ons ben je verzekerd van een gevarieerde baan. Jouw werkzaamheden bestaan uit wat jij het leukste vindt en beste kunt!
– APK’s / onderhoudsbeurten
– (Aluminium) laswerk
– Storingen ABS/EBS, verlichting, liftas storingen e.d.
– Complete revisies
– Strandingen onderweg
En mocht je nog niet ervaren zijn in één of meerdere van de genoemde werkzaamheden, dan is dat geen probleem. Je krijgt volop kansen om te door leren en jezelf te ontwikkelen.

Functie eisen:
– Je hebt een diploma (eerste) bedrijfsautotechnicus/technisch specialist of bent bezig/bereid om deze te halen, óf hebt ervaring met het vak
– Klantvriendelijk, nauwkeurig, flexibel en zelfstandig

Wij bieden:
– Uitdagende en diverse werkzaamheden
– Een goed uitgeruste werkplaats
– Prettige werkomgeving
– Opleidingsmogelijkheden (EBS/ABS cursussen, APK papieren, monteurs diploma’s, vrachtwagen rijbewijs etc.)
– Goede arbeidsvoorwaarden (o.b.v. full time: 24 vrije dagen + 13 adv, een goed salaris tussen de €2200,- en €3500,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring), goede pensioenregeling bij het PMT, 8% vakantiegeld, reiskosten vergoeding)

Over Veghelse Truck & Trailer Service:
We zijn een echt familie bedrijf, begonnen als universele werkplaats voor aanhangers, trucks en opleggers. We werken met een team van 8 monteurs en 3 man op kantoor, om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe monteurs. Wij zijn erg gelukkig dat we al jarenlang dezelfde vaste kern van monteurs en klanten hebben. De meeste chauffeurs komen hierdoor al jaren over de vloer en zijn daardoor als kind aan huis. Mede hierdoor heerst er een goede sfeer, waarin iedereen bereid is een stapje extra te zetten voor elkaar, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid.
Onze klantenkring is divers. Daardoor krijgen we vele verschillende voertuigen in de werkplaats en is het werk gevarieerd.

Word jij enthousiast van het bovenstaande? Dan zoeken wij jou! Kom een keer op de koffie en neem een kijkje in de garage. Of neem contact op via het contact formulier of via de onderstaande gegevens:

Cees van Weert
Cees@vtts.nl
0413-364905 / 06-10752950
Veghelse Truck & Trailer Service B.V.
Vanderlandelaan 1a, Veghel

Wil jij bij ons komen werken?

Bekijk onze vacatures